HTML

Mexico:)

10 és fél hónap Mexicoban,ahogy én láttam..:)

Friss topikok

  • KatalinaMexico: @amorall: Csak nyugodtan:) (2010.09.20. 01:37) 2010.09.04.(szombat)
  • KatalinaMexico: @N.Fruzsi: Köszönöm,aranyos vagy...csak igazából ezt nem oldja meg a tenger látványa sem...ezt mi... (2010.08.26. 21:52) :(
  • KatalinaMexico: @N.Fruzsi: Ez tök jóó:)Nagyon sokat segít a családom,nagyon aranyosak,és mindig csak röhögnek raj... (2010.08.24. 20:14) Az első 4 nap:)

Linkblog

Péntek:)

2010.08.27. 19:44 KatalinaMexico

Sziasztok!

A tegnapi nagy elkeseredésnek vége.Megint minden a legnagyobb boldogságban telik:)A nagy szomorkodás után feljött Luyi és megbeszéltünk mindent,majd hazajött a tesóm és mondta,hogy mennünk kéne a barátaihoz a bárba.Nagyon viccesek voltak,mikor odaértünk.Egy picit régi bogárba akartak beszállni 8-an,majd megláttak egy ismerőst és megkérték,hogy vigyen el minket a bárba.Ha láttatok már rozsdás,szakadt,poros,gusztustalan kocsit...na,azt szorozzátok meg 2-vel és megkapjátok hogy milyenben utaztam.:)Nagyon vicces volt.3 percenként leállt és minden fekvőrendőrnél azon imádkoztam,hogy könyörgöm,csak most ne hulljon szét.Sikeresen,egészben megérkeztünk a bárhoz,ami katona stílusban volt berendezve.Nagyon érdekes volt és csak sört ihattál...semmi más nem volt,még víz sem.Csak sör.Ebédeltünk,majd miután megitták a sörüket a tesómmal elmentünk várost nézni.Nagyon hangulatos volt,a fények,a színek,a terek,az emberek. Van a város közepén egy nagyon hosszú vízvezeték.Nagyon kis romantikus a története:egy királylánynak vízre volt szüksége és egy nagyon gazdag ember a szerelme jeléül felhúzatta ezt a hosszú vízvezetéket,ami még mái napig is hibátlanul áll.Város nézés után értünk jöttek a szülők és hazahoztak minket.Megbeszéltük a magyar kajához szükséges alapanyagok spanyol nevét,majd hagyták hogy aludjak.Ma elmegyünk egy egyetemi buliba,utánna talán megint felmegyünk a városközpontba.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy itt milyenek is a bulik.

További szép napot!

Holnap újra jelentkezem:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://katalinamexico.blog.hu/api/trackback/id/tr272252838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása